Social Design opent de ogen van bedrijven

Wethouder Saskia Lammers vertelt in WATT Magazine over het belang van de Social Design Talent award. Én ze roept bedrijven op om actief samen te werken met social designers. 

Hoe herstellen we de balans op de woningmarkt? Hoe verlagen we de druk op de zorg en lossen we de groeiende afvalberg op? Op dergelijke complexe vraagstukken lijken de gebaande paden vast te lopen. Daarom zijn nieuwe inzichten van social designers goud waard. Gemeente Eindhoven geeft ze een podium met de Social Design Talent Award.

WATT magazin ging in gesprek met wethouder Saskia Lammers het belang van deze award. Over de kracht van social designers. En over de meerwaarde van hun denkkracht voor elke maatschappelijk en commerciële organisatie, ongeacht hun omvang of corebusiness.

Lees het artikel op de website van WATTmagazine: Social Design Talent Award opent de ogen van bedrijven - WATT Magazine (watt-magazine.nl)

De award wordt uitgereikt tijdens het ondernemersontbijt op donderdagochtend 24 oktober in de Dutch Design Week. Inschrijven voor het ondernemersontbijt kan via www.ondernemendeindhoven.nl/sdta. Daar kun je ook de video’s van de genomineerden bekijken en een stem uitbrengen op je favoriet.