Chainels voor ondernemers in binnenstad

Ben je ondernemer of vastgoedeigenaar in de Eindhovense binnenstad? Dan is Chainels hét online platform (web en app) voor jou. 

 

Bureau Binnenstad Eindhoven gebruikt Chainels voor alle (interne) communicatie met en voor ondernemers in de binnenstad. Daarnaast kun je hier als binnenstadondernemer of vastgoedeigenaar makkelijk schakelen met (het ondernemersloket van) de gemeente Eindhoven en met dienstverleners zoals de politie, de brandweer of beveiligingsbedrijven.

Je kunt je aanmelden bij Chainels via de website van Bureau Binnenstad: Chainels - Bureau Binnenstad Eindhoven. Zo ben en blijf je perfect op de hoogte van alles wat er in onze binnenstad gebeurt. 

Bureau Binnenstad Eindhoven

Bureau Binnenstad Eindhoven is in 2023 opgericht om ervoor te zorgen dat projecten, bedoeld om de binnenstad te verbeteren en/of te versterken, succesvol zijn.

Het team Eric Duffhuis en Eline Hintzen is activator en spin in het web in één. Zij schakelen met ondernemers en vastgoedeigenaren in de binnenstad en met de bij de verschillende projecten betrokken belanghebbende partijen. Denk dan aan de Bedrijven Investerings Zone (BIZ) Centrum, aan de Stichting Binnenstad Eindhoven (SBE) en aan de diverse ondernemersverenigingen die daar weer bij aangesloten zijn. En vanzelfsprekend ook aan alle betrokkenen vanuit de gemeente Eindhoven. 

We hebben allemaal hetzelfde doel. En dat is de binnenstad van Eindhoven zo aantrekkelijk, veilig, vitaal en (economisch) succesvol mogelijk maken én houden.

Bureau Binnenstad Eindhoven